Дарение

В дома за медико-социални грижи за деца – гр.Сливен са настанени 65 деца от 0 до 3 години. Повечето от тях освен в социален риск са и с медицински проблеми /недоносени, с вродени малформации, хронични заболявания/.

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАРИТЕЛИТЕ:

1. Хранителните продукти задължително да са в срок на годност и да са придружени със сертификат за произход.
2. Не се приемат: сладолед, царевични пръчици, готови кексове и сладкарски изделия, както и домашно приготвена храна.

3.Не се приемат плюшени и употребявани играчки.

Благодарим!

Г-н Марио Федерико Фелдман и Диана Ирене Сатановски

P1010981P1010984P1010980

Децата от Дома за медико-социални грижи за деца в гр.Сливен посрещнаха лятото с нова- модерна и функционална площадка за игра!

Новата площадка за игра, снабдена с  най-съвременни уреди за забавление и стимулиране на двигателните умения на децата е наша отдавнашна мечта и това лято тя се осъществи.

Инициатори и изпълнители на идеята са Михаела Михайлова и Калина Митева- наши приятели и дарители, които от години живеят в САЩ. Организираната от тях благотворителна кампания в Интернет обедини много хора, подкрепили идеята с различни суми.

Благодарим от сърце на всички, които дариха средства за тяхната отзивчивост и съпричастност. Вие донесохте много радост и весели игри на децата настанени в Дома и посещаващи Дневния ни център.

Благодарим на Михаела и Калина и на г-жа Елка Георгиева, която беше неуморим координатор при реализирането на проекта.

Благодарим специално на помощник нотариус Цондю Цондев и фирма “ ГЕО – КРИ “ ЕООД , които дариха средства и  изработиха настилката на площадката!

Благодарим на един от крупните дарители за съоръженията на площадката нотариус Надя Вълчева !

Скъпи дарители, пожелаваме ви здраве и благополучие и се надяваме  с общи усилия да осъществим  и други проекти в интерес на нашите деца!

P1050871P1050867P1050866P1050873P1050864P1050868